Jag heter Carina Kindbom Månsson och är en självlärd konstnär med rötter i Halmstad. Redan som liten kallade min kreativa ådra på mig. Jag har målat och skapat i olika medier större delen av mitt liv, men på mitt CV står det undersköterska och massör. 
Jag är gift med min underbara, stöttande make sedan snart 25 år och tillsammans har vi 4 fantastiska ungdomar, 2 flickor och 2 pojkar mellan 19- 26 år. När vi träffades hade jag med mig ytterligare 6 underbara barn som tillsammans blev en härlig, brokig skara bestående av 2 vuxna och 10 barn. Att uppfostra dem har varit den mest utmanande men samtidigt den mest fantastiska delen av mitt liv, och egentligen kan man väl säga att detta varit mitt främsta jobb. Nu när barnen blivit unga vuxna, har jag återigen öppnat mina kreativa dörrar på vid gavel, och dom kommer aldrig att stängas igen.
Jag målar med de färger som "talar" till mig just där jag befinner mig mitt i livet och jag strävar alltid efter att skapa en lugn upplevelse på duken, bort från alla krav som många ställer. Det är ren kärlek som jag "väver" in i tavlorna, och jag vet att dom kommer hitta "hem" till dom människor som känner sig utvalda att förvalta dom på bästa sätt. Vad du ser är den slutliga produkten av en kreativ dans mellan mig och de färger som jag älskar så mycket. Så jag hoppas jag får lov att bjuda upp dig till en gemensam dans i färgernas underbara värld!
​Varmt välkommen!

Carina


BLI FÖRST ATT LÄSA MINA NYHETER!

Registrera dig här>>>>>