Carina har alltid varit en konstnär i sitt sinne ... nu är hon en konstnär på duken!

Jag är en självlärd konstnär född i Halmstad, Sverige.

När jag växte upp, visste jag inte att det fanns något som kallas abstrakt konst. Jag kämpade för att måla med perfektion och att reproducera allt precis som det såg ut i verkligheten. Behovet av kontroll var enormt, och jag var aldrig nöjd med mina målningar, hittade alltid fel.

Denna kontroll blev så småningom för svår att leva med så jag slutade måla helt trots att drömmen om att bli konstnär levde vidare inom mig.

För några år sedan kom jag genom en vän i kontakt med "Vedic Art". Det är ett sätt att måla som handlar om att släppa kontrollen helt och bara måla från sitt hjärta utan några tankar på resultatet. Dett  var fantastiskt för mig, då kände jag äntligen glädje och stolthet över vad jag målade. All prestationsångest blåstes bort.

Det var då jag mycket snabbt upptäckte att genom att bli en akryl/ mixed mediakonstnär och skapa abstrakt konst tillät jag mig att inte fokusera på vad jag såg, men mer vad jag kände och den energi det gav mig. Allt förändrades. Nu fokuserar jag på processen istället.

Flera tavlor har sålts i Sverige, vilket ger mig stor tillfredsställelse att veta att något av min själ och hjärta delas med många människor. Nu är min önskan att kunna sprida dessa underbara, färgstarka känslor till världen.

Konst är mitt liv, bortsett från mina 10 barn och åtta barnbarn som jag avgudar.
BLI FÖRST ATT LÄSA MINA NYHETER!

Registrera dig här>>>>>